Unde depun CV-ul?

Unul din locurile unde va puteti depune CV-ul sunt site-urile de recrutare. Inscrierea in majoritatea site-urilor este gratuita. Odata inscris pe unul din aceste site-uri aveti posibilitatea de a va completa un CV online si de a aplica la slujbele de pe respectivele site-uri. In continuare o sa va prezint cateva site-uri de recrutare din Romania si modul cum sa va inscrieti pe ele.


Bestjobs este liderul recrutarii online in Romania, bucurandu-se de cel mai mare brand-recognition intre site-urile de locuri de munca. Este de asemenea siteul cu cele mai multe anunturi de recrutare. Are la momentul actual 5176 oferte active de munca cu 14203 posturi .

Pentru a intra pe Bestjobs accesati link-ul acesta. O sa vi se deschida o fereastra noua ca si cea din poza de mai jos in care o sa va completati datele.



Dupa ce apasati butonul "Inregistreaza-ma" va trebui sa intrati in casuta de mail cu care v-ati inregistrat si sa va activati contul. In caz ca nu gasiti mail-ul in Inbox cautatil la Spam/Bulk.



Dupa ce va activati contul si v-ati logat pe site pentru a va completa CV-ul intrati la
"CV/Profil" si selectati al doilea link din meniu "Creare CV"



Dupa ce apasati "Creare CV" o sa vi se deschida o pagina in care trebuie sa va completati CV-ul. Pentru mai multe informatii cum se completeaza un CV puteti citi pe acest blog articolul: Cum arata un CV?



Pentru a avea CV-ul completat 100% trebuie sa completati toate campurile de mai jos. Pentru a aplica la un job pe Bestjobs, este necesar un procent de completare de minim 60%.

Date personale
Nume, prenume 2%
Adresa 3%
Telefon 5%
Poza 5%

Aptitudini
Aptitudini 10%
Limbi straine 10%

Experienta
Experienta 25%

Obiectiv profesional
Obiectiv domenii 5%
Obiectiv profesional 10%

Studii
Nivel studii 5%
Studii 20%





NETJOBS este unul din cele mai importante site-uri de recrutare din Romania, oferind candidatilor atat joburi in tara cat si in strainatate.

Pentru a intra pe NETJOBS accesati link-ul acesta. O sa vi se deschida o fereastra noua ca si cea din poza de mai jos in care o sa va completati datele.





Dupa ce apasati butonul "Creeaza cont" o sa puteti sa va alegeti niste criterii dupa care sa primiti mail-uri cu job-uri potrivite pentru dumneavoastra. In caz ca nu sunteti hotarat ce sa alegeti apasati linkul "Completez mai tarziu".



Pentru activarea contului va trebui sa intrati in casuta de mail cu care v-ati inregistrat si sa deschideti link-ul pe care o sa-l primiti. In caz ca nu gasiti mail-ul in Inbox cautatil la Spam/Bulk. In caz ca nu primiti mail-ul imediat asteptati cateva minute.



Dupa ce va activati contul si v-ati logat pe site pentru a va completa CV-ul apasati link-ul "Adauga CV" din meniu.



Dupa ce apasati "Adauga CV" o sa vi se deschida o pagina in care trebuie sa va completati CV-ul. Pentru mai multe informatii cum se completeaza un CV puteti citi pe acest blog articolul: Cum arata un CV?